Rulada din cotlet de porc

de Ancutsa in Porc, 21 Mai 2018 | 6307 vizualizari

 

Ruladă din cotlet de porc cu şuncă ţărănească şi cârnaţi cabanos, alături de cartofi copţi.

 

INGREDIENTE

  • 500 g cotlet de porc,
  • 200 g şuncă ţărănească,
  • 2 cârnaţi cabanos,
  • 100 g brânză de burduf,
  • Mirodenii: sare, cimbru, oregano, boia dulce, rozmarin după gust,
  • 500 g cartofi noi,
  • 1 morcov,
  • 2 pahare apă
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din cotlet de porc:

 

Se taie cotletul de porc şi se desface cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele. Se taie în două părţi. Se umple cu şunca ţărănească tăiată felii, cârnaţii cabanos tăiaţi în jumătăţi. Se pune din loc în loc brânză de burduf şi se rulează cu grijă. Se unge cu ulei şi cu mirodenii: sare, cimbru, oregano, boia dulce şi rozmarin.

Se aşază ruladele într-o tavă cu un strat subţire de ulei, se adaugă două pahare cu apă, se dă tava la cuptorul preîncălzit, la foc mediu, cam 15 minute. Apoi se scoate tava pentru a adăuga pe lângă carne şi morcovul tăiat rondele şi cartofii noi spălaţi bine, nedecojiţi, doar tăiaţi în jumătăţi. Se dă tava înapoi la cuptor, aprox o oră sau până se rumeneşte bine.

 

Timp de pregătire: 15min

Timp de coacere: aprox 1h 15min

Porţii: 8

 

Poftă Bună!

Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2018/05/rulada-din-cotlet-de-porc.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din cotlet de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

dantes 1

26.05.2018, 14:00

Buna!

Ancutsa 1

26.05.2018, 18:14

Multumesc frumos, Mihaela! Ma bucur mult ca ti-a placut!

Ancutsa 1

26.05.2018, 18:15

Multumesc frumos, domnule Dante!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata